Mijn verhaal, van Mohamed Karim

Hallo! Ik ben Mohamed en ik ben 10 jaar. Ik kickboks nu al 2 jaar bij Pascal Brinkman. Sinds ongeveer een jaar geleden ben ik met wedstrijden begonnen. Ik heb op 1 december gevochten op het kickboksgala “Leeuwarder Helden”. Ik mocht het gala openen en dat vond ik heel leuk en spannend! De dag ervoor ging ik samen met mijn teamgenootjes Marinho en Charmiel wegen in Leeuwarden. We waren allemaal op het goede gewicht! Nu word ik toch nog een beetje zenuwachtig, want het gala komt steeds dichterbij……..

De dag van de wedstrijd:

Ik kwam binnen en ging mij melden. Ik kreeg een bandje en werd gecheckt door de arts. Alles was gezond! Daarna zocht ik onze kleedkamer op. Daar kwam ik iedereen tegen van “Team Brinkman”. Iedereen verwelkomt elkaar en dat voelt fijn! Echt ons “Team Brinkman”
Nadat ik me omgekleed had ging ik met mijn teamgenootjes rondkijken op het gala. Ik nam een kijkje naar de ring om me goed voor te bereiden. Nu voelde ik de zenuwen weer een klein beetje opkomen, maar ik had er erg veel zin in. Het was bijna zover, dus ging ik samen met Sharon warm stoten op de pads. Ik keek stiekem om mij heen om te kijken of ik een glimp van mijn tegenstander kon opvangen. Na het warm stoten gaf ik mijn mama en papa een kus en trok ik me even terug naar de kleedkamer……

En ineens hoorde ik mijn naam gonzen door de zaal…..”Mohamed Karim !!!” En een heleboel gejuich van Team Brinkman (mijn mams het ergst) erachteraan! Wat kreeg ik daar een energie van! Nu was ik er echt klaar voor. Ik liep de ring in, sensei Pascal pakte mij bij mijn nek en keek mij vol vertrouwen aan en zei: Kom op hè, zet hem op! De bel ging, en daar ging ik. In de rust van de 2e ronde zei sensei Pascal: “als je zo door gaat, dan win je deze!”
En ja hoor, ik won! Wat was ik blij!
Team Brinkman is een ècht team!! Op naar de volgende!
Osu.

Scroll naar boven