Corona info

Datum 14-05-2020

Beste leden,

Corona…. De eerste drie weken had ik echt last van de Corona, dit door de angst die ik had dierbaren te verliezen en ik zag de sportschool al ten onder gaan. Ik dacht dat dit het einde zou zijn van Team Brinkman.
Maar door jullie steun, ben ik daar doorheen gekomen en we gaan ervoor … stapje voor stapje. We zijn een kleine sportschool waar alle leden zelf nog regelen dat de contributie betaald word. Dit doen jullie dan ook trouw.. ook in deze tijd. We hebben geen corona gerichte opzeggingen gehad.
Gelukkig bestaat er iets als loyaliteit.
Ik verwacht dat de sportschool wel eerder open gaat als de gestelde 1 september. We zijn daar met een collectief van sportscholendruk mee bezig!
De gemeente heeft mij een aantal plekken aangewezen in Zwolle waar ik buiten de lessen mag doen. Dit doen wij op dit moment achter de vrije school op het voetbalveld, het adres van de vrije school Michael is Bachlaan 8 en dan moet je er even omheen lopen naar de achterkant.
Het lesrooster zal ik hieronder delen. Mochten de uren te vol worden, dan komen er meerdere uren bij. Als er genoeg animo voor is dan kunnen we ook in de ochtenduren een bootcamp/ fitness uur zetten.
Nogmaals bedankt voor al jullie steun en vertrouwen, fijn dat we ook nu een team zijn!!!!

16:00 uur maandag / woensdag / vrijdag .. Jeugd t/m 12jaar
17:15 uur maandag / vrijdag .. Jeugd 12 t/m 18 jaar
18.45 uur maandag / woensdag / vrijdag .. Volwassenen
18.45 uur dinsdag.. Online les

Inschrijving van deze lessen gaat via opgave.. hiervoor mag je een app sturen naar 06 4293 7656

Scroll naar boven